DIY Textile School

Hier vind je inspiratie

Veelgestelde Vragen, Workshops

Basiskennis

Voor de meeste workshops is het handig als je de basisbeginselen van naaien kent. Voor een aantal workshops is het noodzakelijk dat je op de naaimachine kunt werken. Dit wordt elke keer per workshop aangegeven.

Les inhalen

Omdat veel workshops eenmalig zijn is het niet mogelijk een les in te halen. Een uitzondering zijn bijvoorbeeld de lessen van de Mixed Media & Surface Design en Mixed Media 2.0. Deze worden meerdere keren per jaar gegeven. Vraag naar de mogelijkheden.

Pauze

De workshops die van 1 dagdeel hebben een koffie/thee pauze. De workshops van 10.00-16.00 hebben ook een lunchpauze: neem wel je eigen lunch mee!

Betaling

Als je je hebt opgegeven voor een workshop ontvang je een factuur als je bedrag betaald is. Na ontvangst van betaling ben je verzekerd van je plek in de workshop.

Materiaal

Meestal staat een download knop om de materiaalijst direct te downloaden. Als niet, sturen wij voor de les een matierialijst.

Materiaalkosten

Deze verschillen per workshop. De meeste workshops is er een kleine lijst van materiaal om mee te nemen. Soms is er een materiaalkost voor de les aangegeven.

Stel je vraag aan DIY