DIY Textile School

Hier vind je inspiratie

Creative Challenge Contest 2 Gallery

De jury heeft een keuze gemaakt en de publieksstemmen zijn geteld! Er zijn twee winnaars: De winnaar van de juryprijs is Anne Marijke Spijkerboer met het werk ‘Niet in Grootse Dingen’. De publieksprijs is gegaan naar Odile von Heyden met ‘Aarde’ met 165 stemmen. De winnaars krijgen via e-mail bericht over hun prijs. Alle deelnemers hebben feedback gekregen op het werk wat zij ingezonden hebben.

‘Niet in Grootse Dingen’ door Anne Marijke Spijkerboer

‘Aarde’ door Odile von Heyden

Hieronder zie je het overzicht van alle deelnemers die een foto hebben ingezonden. Het is niet meer mogelijk om te stemmen. Wanneer je op een afbeelding klikt ga je naar de pagina met een beschrijving die de maker heet toegevoegd. Op die pagina kan je ook een vergroting openen van het werk.

Vorige fotoVolgende foto
Wedstrijd is afgelopen!
Titel: Niet in Grootse Dingen
Inzender: annemarijkespijkerboer
Votes: 4

Categorie: St-Clara van Assisi
Views: 408
Beschrijving: Clara Van A koos ik vanwege de contemplatie en de soberheid. Het roze gebruikte ik voor het vrolijke van het borduren (Cl als patrones van de borduursters). Het witte staat voor het heilige en Clara's bruid-van-Christus zijn. Het grauwe voor de soberheid, de mussen voor de connectie met Franciscus. Boven de rechter mus borduurde ik wat goudsteekjes (Cl als patrones van de goudsmeden). De boekrol verwijst naar de gebeden in het klooster (hoewel dat geen rollen waren).

Neque ambulavi in magnis, "Ik wandel niet in grootste dingen".

Foto werkstuk als rol

Comments:
Er zijn geen reacties.
U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven!
Inloggen
Registreer