DIY Textile School

Hier vind je inspiratie

Creative Challenge Contest 2 Gallery

De jury heeft een keuze gemaakt en de publieksstemmen zijn geteld! Er zijn twee winnaars: De winnaar van de juryprijs is Anne Marijke Spijkerboer met het werk ‘Niet in Grootse Dingen’. De publieksprijs is gegaan naar Odile von Heyden met ‘Aarde’ met 165 stemmen. De winnaars krijgen via e-mail bericht over hun prijs. Alle deelnemers hebben feedback gekregen op het werk wat zij ingezonden hebben.

‘Niet in Grootse Dingen’ door Anne Marijke Spijkerboer

‘Aarde’ door Odile von Heyden

Hieronder zie je het overzicht van alle deelnemers die een foto hebben ingezonden. Het is niet meer mogelijk om te stemmen. Wanneer je op een afbeelding klikt ga je naar de pagina met een beschrijving die de maker heet toegevoegd. Op die pagina kan je ook een vergroting openen van het werk.

Vorige fotoVolgende foto
Wedstrijd is afgelopen!
Titel: Glinda
Inzender: Eveline Timmermans
Votes: 3

Categorie: Durga
Views: 258
Beschrijving: Glinda, genoemd naar de goede heks uit The Wizard of Oz, beschermt mij met haar drie Goede Ogen tegen de drie demonen die mij opwachten als ik begin aan mijn textielkunst: Weerstand (geen zin), Twijfel (dit wordt niks, ik kan er beter mee ophouden) en Verlangen (toch maar eerst even een kopje koffie). Glinda’s uiterlijk is geïnspireerd door Mrs Potato Head uit de film Toy Story met de kippenpoten van het huis van Baba Yaga, een Slavische heks. Als extra materiaal heb ik stofresten gebruikt voor de vulling, stukjes vilt voor ogen en mond, en de baleinen van een kapotte paraplu voor de poten.

Comments:
Er zijn geen reacties.
U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven!
Inloggen
Registreer