DIY Textile School

Hier vind je inspiratie

Creative Challenge Contest 2 Gallery

De jury heeft een keuze gemaakt en de publieksstemmen zijn geteld! Er zijn twee winnaars: De winnaar van de juryprijs is Anne Marijke Spijkerboer met het werk ‘Niet in Grootse Dingen’. De publieksprijs is gegaan naar Odile von Heyden met ‘Aarde’ met 165 stemmen. De winnaars krijgen via e-mail bericht over hun prijs. Alle deelnemers hebben feedback gekregen op het werk wat zij ingezonden hebben.

‘Niet in Grootse Dingen’ door Anne Marijke Spijkerboer

‘Aarde’ door Odile von Heyden

Hieronder zie je het overzicht van alle deelnemers die een foto hebben ingezonden. Het is niet meer mogelijk om te stemmen. Wanneer je op een afbeelding klikt ga je naar de pagina met een beschrijving die de maker heet toegevoegd. Op die pagina kan je ook een vergroting openen van het werk.

Vorige fotoVolgende foto
Wedstrijd is afgelopen!
Titel: Wilde groei
Inzender: Ytsje
Votes: 5

Categorie: Pachamama
Views: 365
Beschrijving: Wat zou jij aan Moeder Aarde willen teruggeven? Nou, als het aan mij ligt: meer natuur en minder menselijke invloed. Dit heb ik verbeeld door vormen van planten, koraal en kreken in het Wad te gebruiken. Deze vormen zijn in positief en negatief gebruikt, daarbij zijn de hele lapjes gebruikt. De vormen komen ook terug in het quiltwerk. Toegevoegd zijn de donkergroene en donkerbruine stoffen in de achtergrond en de quiltstiksels. Quilt, 62,5 x 53 cm.

Comments:
Er zijn geen reacties.
U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven!
Inloggen
Registreer