DIY Textile School

Hier vind je inspiratie

Creative Challenge Contest 2 Gallery

De jury heeft een keuze gemaakt en de publieksstemmen zijn geteld! Er zijn twee winnaars: De winnaar van de juryprijs is Anne Marijke Spijkerboer met het werk ‘Niet in Grootse Dingen’. De publieksprijs is gegaan naar Odile von Heyden met ‘Aarde’ met 165 stemmen. De winnaars krijgen via e-mail bericht over hun prijs. Alle deelnemers hebben feedback gekregen op het werk wat zij ingezonden hebben.

‘Niet in Grootse Dingen’ door Anne Marijke Spijkerboer

‘Aarde’ door Odile von Heyden

Hieronder zie je het overzicht van alle deelnemers die een foto hebben ingezonden. Het is niet meer mogelijk om te stemmen. Wanneer je op een afbeelding klikt ga je naar de pagina met een beschrijving die de maker heet toegevoegd. Op die pagina kan je ook een vergroting openen van het werk.

Vorige fotoVolgende foto
Wedstrijd is afgelopen!
Titel: St. Clara borduurtas
Inzender: Trix Bertens
Votes: 32

Categorie: St-Clara van Assisi
Views: 855
Beschrijving: Door St. Clara van Assisi heb ik mij laten inspireren. Het textielwerk is een tas geworden van 30x30 cm welke ik ga gebruiken om mijn borduurwerk in op te bergen en mee te nemen naar mijn textielclubje. Ook heb ik me laten inspireren door de Basiliek waar St. Clara begraven ligt. Enkele geschilderde afbeeldingen van de beschermheilige zijn geprint en vormen ornamenten op de basiliek. De geometrie in de architectuur en het borduurwerk vertegenwoordigen de orde en focus, welke nodig is om je ontvankelijk op te kunnen stellen. Het portret van St Clara staat centraal, want vanuit haar geest (gedachtegoed) ontstonden haar goede doelen. Tijdens het maken van deze opdracht ben ik intuïtief te werk gegaan.

Comments:
Er zijn geen reacties.
U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven!
Inloggen
Registreer