DIY Textile School

Hier vind je inspiratie

Creative Challenge Contest 2 Gallery

De jury heeft een keuze gemaakt en de publieksstemmen zijn geteld! Er zijn twee winnaars: De winnaar van de juryprijs is Anne Marijke Spijkerboer met het werk ‘Niet in Grootse Dingen’. De publieksprijs is gegaan naar Odile von Heyden met ‘Aarde’ met 165 stemmen. De winnaars krijgen via e-mail bericht over hun prijs. Alle deelnemers hebben feedback gekregen op het werk wat zij ingezonden hebben.

‘Niet in Grootse Dingen’ door Anne Marijke Spijkerboer

‘Aarde’ door Odile von Heyden

Hieronder zie je het overzicht van alle deelnemers die een foto hebben ingezonden. Het is niet meer mogelijk om te stemmen. Wanneer je op een afbeelding klikt ga je naar de pagina met een beschrijving die de maker heet toegevoegd. Op die pagina kan je ook een vergroting openen van het werk.

Vorige fotoVolgende foto
Wedstrijd is afgelopen!
Titel: Uzume en Venus
Inzender: Conny de Pree
Votes: 3

Categorie: Ame-No-Uzume
Views: 457
Beschrijving: Zoals de Venus van Botticelli uit de zee komt in een schelp, zo komt Uzume uit de zee in een lotusbloem om schoonheid en harmonie via de maan aan de wereld te schenken Zo is er sprake van inspiratie, van een verbinding tussen Oost en West, en niet zoals Rudyard Kipling schreef: ‘East is east and west is west, and never the twain shall meet’. Uzume, haar vriendin en de maan zijn via foto transfer ontstaan. De lucht bestaat uit draden van het grijze lapje stof.

Comments:
Er zijn geen reacties.
U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven!
Inloggen
Registreer