DIY Textile School

Hier vind je inspiratie

Creative Challenge Contest 2 Gallery

De jury heeft een keuze gemaakt en de publieksstemmen zijn geteld! Er zijn twee winnaars: De winnaar van de juryprijs is Anne Marijke Spijkerboer met het werk ‘Niet in Grootse Dingen’. De publieksprijs is gegaan naar Odile von Heyden met ‘Aarde’ met 165 stemmen. De winnaars krijgen via e-mail bericht over hun prijs. Alle deelnemers hebben feedback gekregen op het werk wat zij ingezonden hebben.

‘Niet in Grootse Dingen’ door Anne Marijke Spijkerboer

‘Aarde’ door Odile von Heyden

Hieronder zie je het overzicht van alle deelnemers die een foto hebben ingezonden. Het is niet meer mogelijk om te stemmen. Wanneer je op een afbeelding klikt ga je naar de pagina met een beschrijving die de maker heet toegevoegd. Op die pagina kan je ook een vergroting openen van het werk.

Vorige fotoVolgende foto
Wedstrijd is afgelopen!
Titel: Geen titel
Inzender: Betty van Helmond
Votes: 54

Categorie: Quan Yin
Views: 896
Beschrijving: Compassie, een belangrijk item in mijn leven! De zachte warme kleuren representeren een lichtpuntje in deze rare moeilijke tijd! De natuurlijke materialen die ik heb toegevoegd, wol en hennepdraad staan synoniem voor warmte, medeleven en liefde! Samen Compassie Hoop dat het mensen een glimlach ontlokt als ze ernaar kijken 😌

Comments:
Betty van Helmond  17:32 (19/01/2021)
Zou graag mijn werk alsnog een titel geven. compassie
U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven!
Inloggen
Registreer