DIY Textile School

Hier vind je inspiratie

Creative Challenge Contest 2 Gallery

De jury heeft een keuze gemaakt en de publieksstemmen zijn geteld! Er zijn twee winnaars: De winnaar van de juryprijs is Anne Marijke Spijkerboer met het werk ‘Niet in Grootse Dingen’. De publieksprijs is gegaan naar Odile von Heyden met ‘Aarde’ met 165 stemmen. De winnaars krijgen via e-mail bericht over hun prijs. Alle deelnemers hebben feedback gekregen op het werk wat zij ingezonden hebben.

‘Niet in Grootse Dingen’ door Anne Marijke Spijkerboer

‘Aarde’ door Odile von Heyden

Hieronder zie je het overzicht van alle deelnemers die een foto hebben ingezonden. Het is niet meer mogelijk om te stemmen. Wanneer je op een afbeelding klikt ga je naar de pagina met een beschrijving die de maker heet toegevoegd. Op die pagina kan je ook een vergroting openen van het werk.

Vorige foto
Wedstrijd is afgelopen!
Titel: Dance of Dawn
Inzender: Marijke Van Lamoen
Votes: 49

Categorie: Ame-No-Uzume
Views: 606
Beschrijving: Sensualiteit heb ik omschreven als, lieflijk, elegant, transparant en toch krachtig. Daarom heb ik Ame-no-Azume uitgebeeld in een positie die aan de eisen voldoet. De sjaal heb ik gemaakt van organza en 3D aangebracht. Ook heb ik bij de figuur meerdere lagen gebruikt om het lieflijke en de elegantie te te verbeelden. Het haar is gemaakt van de grijze stof en de bladeren van de batik stof. De achtergrond heb ik met verschillende soorten verf beschilderd om de dageraad mee uit te drukken. Ook het quilt werk heb ik geprobeerd luchtig te houden.

Comments:
Er zijn geen reacties.
U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven!
Inloggen
Registreer