DIY Textile School

Hier vind je inspiratie

Creative Challenge Contest 2 Gallery – Judges page

De inzendingen zijn binnen! Hieronder zie je het overzicht van alle deelnemers die een foto hebben ingezonden. Je kunt 1 stem uitbrengen op je favoriete werk. Maar als je niet kunt kiezen kan je je stem op meerdere werken uitbrengen. Wanneer je op een afbeelding klikt ga je naar de pagina met een beschrijving die de maker heet toegevoegd. Op die pagina kan je ook een vergroting openen van het werk.

Vorige fotoVolgende foto
Wedstrijd is afgelopen!
Titel: Ochtendglore
Inzender: Signe Wildschut
Votes: 1

Categorie: Ame-No-Uzume
Views: 287
Beschrijving:

Motivatie: Mijn challenge was Uzume uit de Japanse shinto-religie. Zij is de godin van het ochtendgloren en beschermster van dansers. Ik heb gekozen om haar met het ochtendgloren weer te geven, omdat ikzelf erg van de natuur houd, Ik ben op vakantie in Japan geweest en heb genoten van de cultuur daar. Het westerse en het oosterse samen.

Ik doe ook al een paar jaar Ikebana, Japanse bloemschikkunst, nml Sogetsu: Klassieke regels met introductie van moderne, abstracte mogelijkheden. Vandaar mijn keuze ook uit de natuur pluimen te halen. Het sensuele zit voor mij in de zachte stof van de wol en het verborgen deel van het gezicht van de Japanse schone, achter een waaier.

Extra materialen: pluimen uit de natuur, wol, linnen,papier


Comments:
Er zijn geen reacties.
U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven!
Inloggen
Registreer