DIY Textile School

Hier vind je inspiratie

Creative Challenge Contest 2 Gallery – Judges page

De inzendingen zijn binnen! Hieronder zie je het overzicht van alle deelnemers die een foto hebben ingezonden. Je kunt 1 stem uitbrengen op je favoriete werk. Maar als je niet kunt kiezen kan je je stem op meerdere werken uitbrengen. Wanneer je op een afbeelding klikt ga je naar de pagina met een beschrijving die de maker heet toegevoegd. Op die pagina kan je ook een vergroting openen van het werk.

Vorige fotoVolgende foto
Wedstrijd is afgelopen!
Titel: "Blooming"
Inzender: Els belgrave
Votes: 1

Categorie: Ame-No-Uzume
Views: 277
Beschrijving:

St.Clara van Assisi sprak me aan vanwege het spirituele( contemplatief en rustgevend), en vanwege het borduurwerk. Deze heb ik toegepast als "Assisi borduurwerk ". Op zich al rustgevend om mee bezig te zijn!Uitgaande van een mandala( rustgevend , completatief), meditatie) kwam geleidelijkaan het werk tot stand, o.a ook door de beperkingen van stof en kleur.

De bladeren in het midden heb ik uitgeknipt en stof eronder gelegd.Het " gaas" heb ik over de stof gelegd. De rest van de rose stof heb ik blauw geverfd. Vervolgens het uitgeknipte bloempatroon gerangschikt tot een voor mij "in balans zijnde" creatie . De rand is van zelfgeverfde stof.Ik ben er zelf in ieder geval in een soort van contemplatie mee bezig geweest.


Comments:
Er zijn geen reacties.
U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven!
Inloggen
Registreer