DIY Textile School

Hier vind je inspiratie

Creative Challenge Contest 2 Gallery – Judges page

De inzendingen zijn binnen! Hieronder zie je het overzicht van alle deelnemers die een foto hebben ingezonden. Je kunt 1 stem uitbrengen op je favoriete werk. Maar als je niet kunt kiezen kan je je stem op meerdere werken uitbrengen. Wanneer je op een afbeelding klikt ga je naar de pagina met een beschrijving die de maker heet toegevoegd. Op die pagina kan je ook een vergroting openen van het werk.

Vorige fotoVolgende foto
Wedstrijd is afgelopen!
Titel: Kateri Tekakwitha Lichtstraal
Inzender: Suze Hartland
Votes: 1

Views: 674
Beschrijving:

Catherina van Sienna is de heilige voor ecologie en milieu. In mijn beleving gaat dat over het goed van de aarde. In deze tijd wordt Kateri Tekakwitha gevoeld als aanwezigheid om mensen te genezen. "Zij helpt door haar aanwezigheid".

Ik heb dit verbeeld door een ronde grotachtige buitenkant van mijn werkstuk, met de bijgevoegde stof. Ik heb verschillende van de stoffen geverfd en door afbinden de lichtstraal gecreëerd. Het licht stroomt nu door de aarde om zo de spirituele aanwezigheid van Kateri zichtbaar te maken. Ik ben helaas niet klaar met het werkstuk. Ik wilde het echter toch even laten zien


Comments:
Er zijn geen reacties.
U dient ingelogd te zijn om een reactie te kunnen geven!
Inloggen
Registreer