DIY Textile School

Hier vind je inspiratie

Borduren en Papier Laminatie

Ooit aan gedacht om borduren te combineren met papier? Papier kan die unieke toevoeging zijn aan geborduurd textiel waar je naar op zoek bent. In deze inspirerende workshop maak je kennis met de ongelooflijke veelzijdigheid van het gebruik van gedrukte beelden op textiel.

English

Een techniek waar we volop gaan focussen is papierlaminatie op textiel. Paper lamineren maakt het mogelijk om papier op te nemen met textiel op verschillende manieren.

In deze workshop leer je verschillende manieren om afbeeldingen van papier op textiel te lamineren. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een gladde of juist ruwer uitziend oppervlak. Foto’s kunnen geheel of gefragmenteerd op textiel worden gelamineerd. Daarnaast gebruiken we metallic folie om je werk wat extra bling te geven!

Je kunt je eigen foto’s gebruiken (alleen laserprint), of beelden en tekst van oude boeken of kranten. Ook gelliplate prints van de Doe een Date met Gelliplate zijn geschikt. (Combineer deze workshop met de Doe een Date met Gelliplate en krijgt €10,- korting.)

Nadat we de beelden op textiel gelamineerd hebben, gaan we erop borduren – met de hand of met de naaimachine – om met een fantastisch, spannend en gelaagd kunstwerk naar huis te gaan.

Deze workshop is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in het creatief werken met textiel, draad, papier en verf.

Date

Zomer – donderdag, 30 juli 2020 [VOL]
Herfst – woensdag 28 oktober 2020
Winter – donderdag 28 januari 2021
Lente – woensdag 17 maart 2021

Er zijn momenteel geen plaatsen meer beschikbaar in de zomer cursus. Je kunt je met onderstaand formulier op de wachtlijst laten zetten voor het geval er een plek vrij komt of een cursus op een ander datum kiezen.

Zet mij op de wachtlijst voor Borduren en Papier Laminatie


Abonneer mij op de nieuwsbrief


Time
10.00 – 16.00. There is a lunch pause.

Location
DIY Textile School
Tussen de Bogen 36
1013 JB Amsterdam

Teacher
Ginni Fleck

Cost
€85 inclusive tax.
Includes coffee and tea. Students are to bring their own lunch.

This entry was posted in Workshops. Bookmark the permalink.

Heb je een cursus gezien bij ons maar wordt hij momenteel niet aangeboden?
Is er een techniek die je zou willen leren maar zou je wat ondersteuning kunnen gebruiken? Laat ons weten wat je zoekt en we houden je op de hoogte van die ontwikkelingen in ons aanbod.

Ik ben geïnteresseerd in: *

Dagen die het beste voor mij zijn (meerdere keuzes mogelijk):
dinsdagwoensdagdonderdagvrijdagzaterdag

Abonneer mij op de nieuwsbrief