DIY Textile School

Hier vind je inspiratie

Durf te Schetsen

Je wilt graag tekenen maar bent er van overtuigd dat je dit absoluut niet kan? Of heb je al in geen eeuwigheid een potlood opgepakt? Je hebt wel verlangen om te tekenen maar het komt er maar niet van? Last van drempelvrees?

Kom dan naar deze dag van Durf te Schetsen. Het is een workshop waarin we via eenvoudige oefeningen en speelse methodes daadwerkelijk tot tekenen te komen. En blij te zijn met het resultaat!

Tekenen is zo veelzijdig. Gebruik het in je Art Journal, om aantekeningen te maken, studies te maken van onderwerpen, of om te ontwerpen. Als basis voor schilderijen, borduurwerken of art quilts. Sla de weg in om realistisch te tekenen of juist om geweldige illustraties te maken.

Stap 1 is Durven! Marjan helpt je daarbij, ook Marjan heeft voor de schetsdrempel gehangen. Nu zij daar over heen ben, geniet ze steeds weer hoe vanzelfsprekend het is geworden om potlood of pen op te pakken.

Marjan geeft deze workshop al een aantal jaren en de deelnemers zijn enthousiast over hun vooruitgang die ze terugzien na slechts 1 dag. Om aan het tekenen te blijven, ontvang je na de workshop nog een aantal opdrachten via e-mail.

Data Inschrijven tot 4 juli

vrijdag 12 juli 2019

Tijd

10.00 – 16.00 uur. Er is een lunchpauze.

Locatie

DIY Textile School
Tussen de Bogen 36
1013 JB Amsterdam

Docent

Marjan van Holthe

Kosten

  • €65  inclusief btw.
  • Het bedrag is inclusief koffie en thee. Cursisten nemen hun eigen lunch mee.

Benodigde materialen

Meenemen: Een (oefen)dummy of tekenblok. Wat je aan verschillend tekenmedia in huis hebt, zoals potloden, stiften, markers, houtskool, krijt.

This entry was posted in Workshops. Bookmark the permalink.