Actueel

DIY Textile School exposeert werk van studenten van de cursussen Stitch Art en Stitch Art Advanced op de Handwerkdagen Rijswijk op 28 en 29 September.
Beide cursussen van een half jaar (6 bijeenkomsten) waarin studenten leren hun eigen (borduur)stijl te ontwikkelen door te experimenteren met stiksels, siergaren en mixed media.

Heb je de nieuwse TxP (Textielplus) Zomer 2018 gezien? In nummer 244 staat informatie over wateroplosbaar vlies door Ginni Fleck, oprichter van DIY Textile School! Meer willen leren? Inschrijven voor Aan de Slag met Solufix !

Heb je de nieuwse Handwerken Zonder Grenzen gezien? In nummer 205 staat een leuk artikel over het Textile Art Program van DIY!

Wil je op de hoogte blijven? Meld je hier aan voor de DIY Textile School kwartaalnieuwsbrief. En kijk in onze Webshop. Materiaal én cursussen geselecteerd op kwaliteit. Scherp geprijsd.

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.