DIY Textile School

Hier vind je inspiratie

Actueel

DIY Textile School stopt eind april 2021 met haar huidige activiteiten. De voortdurende veranderende omstandigheden vanwege COVID-19 hebben op de activiteiten van de school (en op mij persoonlijk) een zware wissel getrokken. Gelukkig is de situatie niet acuut dramatisch: we kunnen de activiteiten van DIY Textile School rustig en netjes afronden.

DIY valt onder praktijkonderwijs. Alle praktijkonderwijs heeft toestemming van het RIVM om door te werken dus DIY start weer op!
Ons corona Protocol:

  • De versoepelingen vanaf 1 maart voor praktijkonderwijs zijn toegestaan als de 1,5 meter afstandsregel in  gebouwen mogelijk is.
  • Per cursus houden wij het aantal deelnemers maximaal op 8 zodat iedereen gemakkelijk 1,5 meter afstand kan houden.
  • Wij vragen je om een mondkapje mee te nemen. Het is nu verplicht om het tijdens de les te dragen voor ieders veiligheid.
  • Bij binnenkomst staat er hand gel klaar en kun je ook je handen wassen.
  • We hebben markeringen op de vloer aangebracht ter aanduiding van de looproute.
  • Voor en na iedere les worden alle werkoppervlakken schoongemaakt, evenals zaken als deurknoppen en serviesgoed.
  • De ruimte wordt goed geventileerd en wij hebben een luchtbehandelaar staan die continu de lucht filtert

De toekomst

Het huurcontract van de locatie – Tussen de Bogen 36 – is opgezegd per 1 mei. Tot eind april blijven we volledig gebruik maken van de mogelijkheden die het klaslokaal biedt. Daarna stopt de school in haar huidige vorm en neem ik een voor mij noodzakelijke sabbatical.

Dit betekent niet het definitieve einde van DIY Textile School, maar wel van de school in haar huidige vorm. Na de zomer van 2021 zal ik jullie graag berichten over nieuwe textielkunst activiteiten.

Maar één ding is zeker DIY Textile School gaat het eerste kwartaal van 2021 door met 100% inzet en het enthousiasme dat je van ons gewend bent en dat je ook mag verwachten. Met lessen waarin je plezier hebt en veel leert, in een groep van inspirerende gelijkgezinden.

Mocht je vragen hebben, aarzel niet om contact met me op te nemen. Ik ben bereikbaar!

En ondertussen hebben we ook twee (Engelstalige) workshops gemaakt die je online kunt volgen! Dat is natuurlijk helemaal veilig. Kijk bij Dallying with Disperse Dyes en Drawing with the Sewing Machine.

Onze webshop blijft natuurlijk gewoon open. Scherp geprijsd en boordevol materialen om je creativiteit te prikkelen.

Wil je op de hoogte blijven? Meld je hier aan voor de DIY Textile School nieuwsbrief (6 keer per jaar).

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.