DIY Textile School

Hier vind je inspiratie

Actueel

Wij zijn weer van start gegaan met lessen op onze locatie, met dit verschil dat we ons moeten houden aan de adviezen van het RIVM. Daarom hebben wij de volgende maatregelen genomen.

Ons corona Protocol:

  • Per cursus houden wij het aantal deelnemers maximaal op 8 zodat iedereen gemakkelijk 1,5 meter afstand kan houden.
  • Wij vragen je om een mondkapje mee te nemen. Het is nu verplicht om het tijdens de les de dragen voor ieders veiligheid.
  • Bij binnenkomst staat er hand gel klaar en kun je ook je handen wassen.
  • We hebben markeringen op de vloer aangebracht ter aanduiding van de looproute.
  • Voor en na iedere les worden alle werkoppervlakken schoongemaakt, evenals zaken als deurknoppen en serviesgoed.

Amsterdam krijgt momenteel in de media veel aandacht. Dit mede dankzij het drukke toerisme in de binnenstad. Onze locatie bevindt zich in een rustig gebied maar wel op loopafstand van het Centraal Station zodat je drukte kunt vermijden en vanaf CS geen openbaar vervoer hoeft te nemen.
De lessen beginnen doorgaans om 10.00 waardoor het voor de meeste mensen mogelijk is om buiten de spits met openbaar vervoer te reizen.

Voor wie al een workshop of cursus geboekt heeft, maar het toch nog niet aandurft met het openbaar vervoer; wij kunnen wij misschien je inschrijving overzetten naar een volgende keer waarop die cursus gehouden wordt. Laat het ons weten.

En ondertussen hebben we ook twee (Engelstalige) workshops gemaakt die je online kunt volgen! Dat is natuurlijk helemaal veilig. Kijk bij Dallying with Disperse Dyes en Drawing with the Sewing Machine.

Onze webshop blijft natuurlijk gewoon open. Scherp geprijsd en boordevol materialen om je creativiteit te prikkelen.

Wil je op de hoogte blijven? Meld je hier aan voor de DIY Textile School nieuwsbrief (6 keer per jaar).

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.