DIY Textile School

Hier vind je inspiratie

Actueel

Wij zijn aanwezig met bekende gezichten op de Handwerk en Quiltdagen op 15 t/m 17 november 2018 in de Brabanthallen in Den Bosch.
Kom kijken naar de expositie van de “Concullega’s”, een groep van 4 kunstenaars die ieder met een verschillende invalshoek en passie werken vanuit een eigen atelier maar elk met een connectie vanuit de opleiding Textile Art van DIY Textile School Amsterdam.

Wij hebben elkaar gevonden om uit te wisselen, te sparren, met en van elkaar te leren en zo verder te groeien in ons kunstenaarschap. Een grote gemeenschappelijke deler hierbij is textiel. Textiel en vezels hebben onze voorkeur als materiaalkeuze en textiele kunsten en ambachten willen we graag nog meer in de kijker zetten.

In het zomernummer van Textielplus (244) staat informatie over wateroplosbaar vlies door Ginni Fleck, oprichter van DIY Textile School! Meer willen leren? Inschrijven voor Aan de Slag met Solufix !

De nieuwe Handwerken Zonder Grenzen is ook de moeite waard. In nummer 205 staat een leuk artikel over het Textile Art Program van DIY!

Wil je op de hoogte blijven? Meld je hier aan voor de DIY Textile School kwartaalnieuwsbrief. En kijk in onze Webshop. Materiaal én cursussen geselecteerd op kwaliteit. Scherp geprijsd.

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.