DIY Textile School

Hier vind je inspiratie

Actueel

LOCKDOWN: Alle cursus zijn verplaatst tot na de Lockdown 2021. Heb je niets van ons gehoord? Neem contact of kijk in je spam folder.

DIY Textile School stopt eind april 2021 met haar huidige activiteiten. De voortdurende veranderende omstandigheden vanwege COVID-19 hebben op de activiteiten van de school (en op mij persoonlijk) een zware wissel getrokken. Gelukkig is de situatie niet acuut dramatisch: we kunnen de activiteiten van DIY Textile School rustig en netjes afronden.

Het huurcontract van de locatie – Tussen de Bogen 36 – is opgezegd per 1 mei. Tot eind april blijven we volledig gebruik maken van de mogelijkheden die het klaslokaal biedt. Daarna stopt de school in haar huidige vorm en neem ik een voor mij noodzakelijke sabbatical.

Dit betekent niet het definitieve einde van DIY Textile School, maar wel van de school in haar huidige vorm. Na de zomer van 2021 zal ik jullie graag berichten over nieuwe textielkunst activiteiten.
 
Maar één ding is zeker DIY Textile School gaat het eerste kwartaal van 2021 door met 100% inzet en het enthousiasme dat je van ons gewend bent en dat je ook mag verwachten. Met lessen waarin je plezier hebt en veel leert, in een groep van inspirerende gelijkgezinden.
 
Mocht je vragen hebben, aarzel niet om contact met me op te nemen. Ik ben bereikbaar!

Wij moeten ons houden aan de adviezen van het RIVM. Daarom hebben wij de volgende maatregelen genomen.

Ons corona Protocol:

  • Per cursus houden wij het aantal deelnemers maximaal op 8 zodat iedereen gemakkelijk 1,5 meter afstand kan houden.
  • Wij vragen je om een mondkapje mee te nemen. Het is nu verplicht om het tijdens de les de dragen voor ieders veiligheid.
  • Bij binnenkomst staat er hand gel klaar en kun je ook je handen wassen.
  • We hebben markeringen op de vloer aangebracht ter aanduiding van de looproute.
  • Voor en na iedere les worden alle werkoppervlakken schoongemaakt, evenals zaken als deurknoppen en serviesgoed.
  • De ruimte wordt goed geventileerd en wij hebben een luchtbehandelaar staan die continu de lucht filtert

Amsterdam krijgt momenteel in de media veel aandacht. Dit mede dankzij het drukke toerisme in de binnenstad. Onze locatie bevindt zich in een rustig gebied maar wel op loopafstand van het Centraal Station zodat je drukte kunt vermijden en vanaf CS geen openbaar vervoer hoeft te nemen.
De lessen beginnen doorgaans om 10.00 waardoor het voor de meeste mensen mogelijk is om buiten de spits met openbaar vervoer te reizen.

Voor wie al een workshop of cursus geboekt heeft, maar het toch nog niet aandurft met het openbaar vervoer; wij kunnen wij misschien je inschrijving overzetten naar een volgende keer waarop die cursus gehouden wordt. Laat het ons weten.

En ondertussen hebben we ook twee (Engelstalige) workshops gemaakt die je online kunt volgen! Dat is natuurlijk helemaal veilig. Kijk bij Dallying with Disperse Dyes en Drawing with the Sewing Machine.

Onze webshop blijft natuurlijk gewoon open. Scherp geprijsd en boordevol materialen om je creativiteit te prikkelen.

Wil je op de hoogte blijven? Meld je hier aan voor de DIY Textile School nieuwsbrief (6 keer per jaar).

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.