Atelierruimte beschikbaar

Heb je behoefte aan een plek waar je de ruimte hebt om te werken of waar je met meer mensen terecht kunt? Als er geen lessen zijn, is de DIY ruimte voor jou beschikbaar als atelier.

Voor wie

Oud- en huidige studenten van DIY van de cursussen Mixed Media, Textile Art, Stitch Art of andere groepen die een cursus op school hebben gevolgd.  Er is per dag(deel) plek voor maximaal 14 studenten.

Wat krijg je

Uiteraard het gebruik van de ruimte, maar ook van de naaimachines en ander gereedschap zoals heat guns, strijkijzers, punch machines, scharen, en koffie en thee. Materialen zoals textiel, verf kunnen desgewenst ter plekke worden aangeschaft tegen een vriendelijke prijs.

Hoeveel kost het

Hele dag (10.00 – 16.00 uur):  € 150
Dagdeel  (9.00 – 12.00 uur of 13.00 – 16.00 uur):  € 75
Avond     (19.00 – 21.30 uur):  € 60
prijzen zijn per groep inclusief btw.

Wanneer

De ruimte is bijna altijd beschikbaar op zondag, maandag en de meeste avonden. Andere dagen zijn soms ook mogelijk.

Hoe reserveren

Neem contact op met Ginni op diytextile@gmail.com om te kijken of de ruimte beschikbaar is op de door jou gewenste datum.

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.