DIY Textile School

Hier vind je inspiratie

Aanmelding Werkstukken Expositie 2021

Om een interessante virtuele tentoonstelling te maken, vragen wij je onderstaand formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Voeg foto’s van je werk toe, zelfs als Hannah foto’s heeft gemaakt. Dit zal ons helpen om de titels te koppelen aan de foto’s die Hannah heeft gemaakt. Als ze geen foto van je werk heeft gemaakt: stuur goed belicht foto’s recht op de voorkant van je werk en een detailfoto (detail foto alleen Nodig wanneer Hannah geen foto’s heeft gemaakt van je werk). Als het werk driedimensionaal is, moet de foto vanuit twee hoeken worden genomen.

  Persoonlijke gegevens


  Informatie over de te tonen werkstukken
  Hieronder is ruimte om details van maximaal 5 werken in te vullen. Vul de titel van het werk en de afmetingen in en upload vervolgens een duidelijke foto van het werk (Graag in JPG formaat. Maximale bestandsgrootte is 2 MB). Als de werken onderdeel van een serie zijn dan ook graag een foto uploaden van de serie als geheel.

  Probeer zo specifiek mogelijk te zijn in je gebruikte materialen. Ook die van je omlijsting als dat een belangrijk onderdeel is van je werk. Voorbeelden: Handgeverfd, handgeweven linnen, naaigaren. Recycled katoen, borduurgarens, bamboe, acryl verf.


  cm
  cm
  cm
  cm
  cm


  Controleer nog een keer of je alle velden goed hebt ingevuld en klik op 'Verzenden'. Wacht daarna tot je de melding krijgt dat het formulier verstuurd is. Dit kan enig tijd duren (1 tot 2 minuten) als je grote bestanden hebt ge-upload. Mocht het niet lukken kan je de bestanden ook naar ons sturen met WeTransfer naar admin@diytextileschool.nl.