DIY Textile School

Hier vind je inspiratie

Aanmelding Werkstukken Expositie 2020

Om een goede indeling te kunnen maken van de te tonen werkstukken op de exposities vragen wij je om onderstaand formulier zo volledig mogelijk in te vullen. De foto’s van je werk die je meestuurt moeten zoveel mogelijk recht van voor genomen zijn en zo goed mogelijk belicht.¬†Als het werk drie dimensionaal is moet op de foto duidelijk te zien zijn hoe je het wilt laten zien.

  Persoonlijke gegevens


  Informatie over de te tonen werkstukken
  Hieronder is ruimte om details van maximaal 5 werken in te vullen. Vul de titel van het werk en de afmetingen in en upload vervolgens een duidelijke foto van het werk (Toegelaten bestandsformaten zijn jpg, png en pdf. Maximale bestandsgrootte is 4 MB). Als de werken onderdeel van een serie zijn dan ook graag een foto uploaden van de serie als geheel.

  Probeer zo specifiek mogelijk te zijn in je gebruikte materialen. Ook die van je omlijsting als dat een belangrijk onderdeel is van je werk. Voorbeelden: Handgeverfd, handgeweven linnen, naaigaren. Recycled katoen, borduurgarens, bamboe, acryl verf.

  Eventueel kan je speciale instructies geven hoe het werk gehangen zou moeten worden. Bijvoorbeeld vrij hangend van het plafond (indien mogelijk) of op een zuil of dat het werk meerdere ophangpunten nodig heeft.


  cm
  cm
  cm
  cm
  cm


  Controleer nog een keer of je alle velden goed hebt ingevuld en klik op 'Verzenden'. Wacht daarna tot je de melding krijgt dat het formulier verstuurd is. Dit kan enig tijd duren als je grote bestanden hebt ge-upload.