DIY Textile School

Hier vind je inspiratie

Aanmelden voor Masterjaar 2020

Om toegelaten te worden tot het Masterjaar willen we graag eerst een idee krijgen van je motivatie, niveau en ervaring. We vragen je daarom om vooraf onderstaand aanmeldingsformulier in te vullen en aan ons te sturen ook als je één van de tweejarige opleidingen gedaan hebt.

  Persoonlijke gegevens

  Vooropleiding en motivatie  Als je wilt kan je ook een tekstbestand meesturen met je motivatie. Vul dan hierboven 'bestand' in.

  Voorbeelden eigen werk

  Vul de titel van het werk en de afmetingen in en upload vervolgens de foto's van je werken en een detailfoto van elk met een korte toelichting. Toegelaten bestandsformaten zijn jpg, png en pdf. Maximale bestandsgrootte is 4mb


  cm
  cm


  Vul de titel van het werk en de afmetingen in en upload hier de foto van je werk en een detailfoto. Geef daarbij een korte toelichting. Toegelaten bestandsformaten zijn jpg, png en pdf. Maximale bestandsgrootte is 3mb


  cm


  Abonneer mij op de nieuwsbrief
  Controleer nog een keer of je alle velden goed hebt ingevuld en klik op 'Verzenden'. Wacht daarna tot je de melding krijgt dat het formulier verstuurd is. Dit kan enig tijd duren als je grote bestanden hebt ge-upload.

  Alle aanmeldingen moeten bij ons binnen zijn vóór 22 juli 2020. Wij streven ernaar om je in de laatste week van juni te laten weten of je bent toegelaten. Mochten wij naar aanleiding van je motivatie en ervaring vinden dat het Masterjaar niet geschikt is voor je nemen we contact met je op en kijken we welke andere mogelijkheden er bij DIY Textile School voor je zijn.